Ta gjerne kontakt dersom du har behov for:

 

Patenterte låssystemer

Vi leverer patenterte låssystemer for deg som setter trygghet i høysetet med best kvalitet. Du får systemnøkler som det er ulovlig å industrielt produsere kopiemner for.

 

Sikkerhetsbefaring

Vi utfører sikkerhetsbefaring der myndighetenes krav innen sikring og rømning blir ivaretatt. Sammen finner vi ut hvordan vi best kan hjelpe deg med finn løsning for din problemet.

 

Adgangskontroll

Vi kan tilby komplette og skreddersydde løsninger basert på robuste mekaniske – eller avanserte elektroniske – låser. Vi anbefaler å bruke standalone eller web-basert løsninger for beste minimere driftskostnader.

 

Prosjektering

Vi  foretar prosjektering i samarbeid med byggherrer og arkitekter, og utfører komplette installasjoner.

 

Lås og beslag

Vi leverer alt innen lås og beslag, enten du skal ha dørvridere eller bolter, elektriske låser eller hengelåser.

 

Serviceavtale

Vi kan utføre service på alle låssystemer. En serviceavtale betyr trygghet og forutsigbarhet. Du forlenger levetiden på dine låsesystemer og sikrer optimal drift.

Sikring av Bolig

Sørg for skikkelig sikring av inngangsdører, vinduer og terrassedører...
 

Patenterte Låsesystemer

Patenterte låssystemer er av stor betydning for nøkkelkontroll og nøkkelkopiering ettersom et slikt låssystem ikke kan kopieres uten tillatelse fra patentinnehaveren. 

Kameraovervåking Systemer

Vil leverer kameraløsninger for alle typer bygg og installasjoner. Gjennom vårt produktspekter kan vi tilby fleksible overvåkingssystemer med lave vedlikeholdskostnader. Våre løsninger er miljøvennlige gjennom lavt strømforbruk og lang levetid. Med gode ytelse og holdbarhet er våre kameraer et meget godt valg.

Elektronisk Bolig Lås

Vil du ha en moderne elektronisk lås, kan du velge Yale Doorman. Den er enkel å montere og bruke. Hvis du kobler låsen mot Internett, kan du også styre den eksternt via en app. Det er også mulig å koble låsen til boligalarmen hvis du vil det. Kontakt oss gjerne hvis du vil vite mer.

Bolig og Hytte Lås

Vi kan tilbyr en rekke produkter som sylindre, låskasser, låser, beslag, vindussikring, dørhåndtak etc. .

Garasje Lås

Vi har også fokus på å være en trygg og pålitelig leverandør av garasjeporter, tilbehør og servicetjenester. Vi kan levere både garasjeporter og portåpnere, fjernkontroller og tilbehør.

Lås Bytte/Reparasjon

Vi kan hjelp du til å bytte lås, eller kanskje andre reparasjoner etter innbrudd. Vi kan tilby raske og effektive reparasjoner, for å fikse skaden.

Nøkkelsliping

Du kan enkelt for slipt nøkler til din egen lås hos oss. Hver gang du sliper en nøkkel vil den bli mer og mer ulik originalen og dermed låsekassen. Det er derfor viktig at du har med deg original nøkkelen.

Adgangskontroll

Vi har lang erfaring med adgangskontroll for privat og bedrift kunder. Vi prosjekterer og installerer systemer som er brukervennlige og gir maksimal trygghet for bedriften. Systemene loggfører all bruk og kan tilpasses kodesystem, magnetkort, brikker eller berøringsfrie kort

Kjøpt Bolig?

Første bud for en sikker bolig er å ha kontroll på nøklene. Finnes det kopier hos tidligere beboere? I mange tilfeller viser det seg at flere enn du tror besitter en nøkkel som nettopp passer i din dør. Derfor anbefaler vi å bytte lås når du bytter bolig.

Montering av
Vinduer og Dører

Vi ar erfaring med utskifting/montering av vinduer og dører. Vi kan derfor tilby våre kunder i Vesterålen regionen ikke bare gunstig innkjøp av kvalitetsprodukter men også profesjonell montering til rimelige priser.

Like oss på Facebook
Addresse
Her finner du oss!

Ånstadsjøen
8416 Sortland
post@velolas.no

Tel: 761 21 460
Org nr: 997 218 442

This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now