Adgangskontroll er fellesbetegnelse for alle automatiserte systemer som har som formål å kontrollere individers adgang til avgrensede områder.

Dette fungerer vanligvis ved at personen som skal ha adgang til et område autentiserer seg, normalt ved å benytte et adgangskort mot en kortleser og taster en personlig kode (PIN). Gyldig autentisering gir tilgang, normalt ved å låse opp, åpne døren, porten eller bommen, og personen slipper inn i området.

Vanlige bruksområder for adgangskontroll er flyplasser, sykehus, militære installasjoner, havneterminaler, kontorbygg og hoteller.

Adgangskontroll benyttes ikke kun til vanlige dører, men også til rotasjonsporter, bommer, porter, heiser og sluser.

Mange systemer tillater også at hendelser i adgangskontrollsystemet trigger styring eller opptak av kamera.

Vi samarbeider med storste Leverandor of Adgangkontrol systemer i skandynavia.
Alt fra små til stør behov...

TIDOMAT AB

Adgangskontroll med web-interface for inntil 16 dører. Kan håndtere ekstern alarm, integrere Aperio lesere og GSM styring. Full integrering mot PW32

RCO Security AB

Med et adgangskontrollsystem fra RCO erstatter en kodebrikke eller et kort hele nøkkelknippet.

Dersom en kodebrikke blir borte, kan du enkelt slette eller blokkere den via programvaren. Kodebrikken kan også brukes til å slå alarmen på eller av.

Paxton Access Control

PC-baserte systemer er stor for middels til store områder som de gjør administrere et stort antall dører og brukere lett. Systemet kan utvides veldig lett, og avanserte funksjoner som hendelsesrapportering og integrering med CCTV og andre systemer gjør et slikt system mye mer enn bare en erstatning for en haug med nøkler.

Like oss på Facebook
Addresse
Her finner du oss!

Ånstadsjøen
8416 Sortland
post@velolas.no

Tel: 761 21 460
Org nr: 997 218 442

This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now